Kiirkrüogeenne külmutamine ja jahutamine

N2 ja CO2 - ideaalsed külmaagendid.

Toiduaineid tuleb külmutada võimalikult ettevaatlikult, et lahtikülmutamisel jääksid tooted värsketeks ja isuäratavateks. Üheks vajalikuks eeltingimuseks selleks on "kiirkülmutamine". Rakkudes leiduv vesi peab külmuma väga kiiresti, et oleks tagatud jää väikeste kristallide tekkimine, mis ei rikuks rakumaterjali. Krüogeenne lämmastik või süsihappegaas kindlustavad toote efektiivse ja ökonoomse külmutamise.

Loe veel

 

Variomix®
Kiire ja tõhus jahutamine segamisprotsessis

Paljudes segamisprotsessides on vaja tagada tootmistemperatuuri täpne jälgimine. Variomix®-i protsess on kahtlemata kiireim meetod optimaalse
temperatuuri saavutamiseks.

Variomix® sobib esmajoones järgmisteks kasutusotstarveteks:

- liha standardiseerimine mikseris;

- lihatoodete hakkimine, nt mikseris-peenestis;

- vormitud liha valmistamine linnulihast;

- segamislaba jahutamine pagaritööstuse protsessis, kus pole vaja temperatuuri tõsta;

- kuivsegude tootmine, nt kuivsupid (eriti, kui lisatakse rasva);

- pulbriliste toodete kapseldamine, nt jahu, rasva või letsitiiniga küpsetussegude valmistamiseks.

 

 

 

  
   Külastage oma riigi kodulehte:

   Eesti
   Läti
   Leedu
   Venemaa
   Ukraina

 Global web
 www.elmemesser.eu

 

Ajakiri

"Gases for Life"

  VÄRSKE NUMBER

Allalaadimine