Modifitseeritud keskkonda pakendamine

Lämmastikdioksiid, süsinikdioksiid ja hapnik – ideaalsed gaasid modifitseeritud keskkonda pakendamiseks

Õhu keskkonda pakendatud toiduaineid ohustab kolm riknemistegurit – tavaline oksüdeerumine, bakterite paljunemine ja hallituse tekkimine. Neid kõiki saab vältida või vähendada toiduainete pakendamisega õigesse modifitseeritud keskkonda. Modifitseeritud keskkonda pakendamiseks kasutatavad gaasid on süsinikdioksiid, hapnik ja lämmastik, mis on kõik õhus looduslikult olemas.

 

Nende gaaside põhieelised

Süsinikdioksiid

Aeglustab aktiivselt nii bakterite paljunemist kui ka hallituse tekkimist.

Hapnik

Aitab säilitada liha punast värvust ja pärsib anaeroobsete bakterite paljunemist.

Lämmastik

Oma olemuselt inertne.

 

  
   Külastage oma riigi kodulehte:

   Eesti
   Läti
   Leedu
   Venemaa
   Ukraina

 Global web
 www.elmemesser.eu

 

Ajakiri

"Gases for Life"

  VÄRSKE NUMBER

Allalaadimine

  • Toidugaasid

    Elme Messer Gaas AS pakub toidutööstustele mõeldud puhtaid gaase ning nende segusid “Gourmet” nime all. Toidugaasid vastavad Euroopa Liidus kehtestatud nõuetele.

  • Упаковка в модифицированной атмосфере

    Преимущества: увеличение срока хранения; сохранение внешнего вида и презентабельности продукта; больше преимуществ при упаковке и распространении.

  • Modifitseeritud keskkonda pakendamine

    Eelised: pikem säilivusaeg, isuäratav välimus, suurem paindlikkus pakendamisel ja jaotamisel